Lid worden van onze club ?

Ben je op zoek naar een badmintonclub? Plumula is een club waar zowel recreatieve als competitiespelers welkom zijn, jong en oud. Badminton kan je dan ook op elk niveau spelen: rustig aan met de nadruk op sportieve ontspanning of  intensief met als doel je conditie en spelniveau te verbeteren. Onze jongste spelers zijn 5 jaar oud, onze oudste speler is zowaar 75.

September is de ideale maand om te starten, maar je kan ook op een later moment aansluiten. Iedereen mag een tweetal keren vrijblijvend komen proberen vooraleer lid te worden.

Ben je jonger dan 18? Kijk dan hier wanneer onze trainingen plaatsvinden  en kom een keertje langs. Tijdens de eerste weken van september is er altijd iemand van het bestuur of de trainers om je wegwijs te maken. Stap je later in, stuur dan best even een mail naar petra_catry@yahoo.com om je komst aan te kondigen.  

Ben je ouder dan 18? Voor beginners hebben we enkele instaplessen of initiatietrainingen voorzien. Deze vinden plaats op 13, 20 en 27 september van 20.15 u. tot ongeveer 21.30 u. We geven je dan de beginselen van het badmintonspel mee en je kan kennismaken met de andere spelers. Om zicht te hebben op het aantal deelnemers, stuur je best vooraf een mailtje naar petra_catry@yahoo.com. Passen deze data niet? Kom dan gerust op een andere maandag of donderdag langs. De trainingsuren (vrij spel) vind je hier (interne link naar ‘trainingen’). 

 

Ben je een rolstoelgebruiker? Sinds 2018 verwelkomt Plumula ook rolstoelspelers! Alle info daarover vind je onder de knop Rolstoelbadminton’

Informatie over het lidgeld en het aansluitingsformulier vind je bij ‘lid worden’ .  

 

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten! 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s