Lid worden

Wil je lid worden van onze badmintonclub? Dan heten wij jou alvast van harte welkom! Je mag altijd eerst een keertje komen proberen, en daarna kan je dan je lidmaatschap aanvragen. Hoe? Da’s echt heel simpel :

Het enige wat jij moet doen, is het aansluitingsformulier downloaden (dat je hieronder vindt) en dit invullen, en je lidgeld betalen. Geef het aansluitingsformulier af aan een bestuurslid, en hij of zij zorgt ervoor dat je lidmaatschap zo snel mogelijk in orde gemaakt wordt.

Totdat alles helemaal in orde is, word je reeds gedekt door een aspirantenverzekering, en kan je dus met een gerust hart spelen. OPGELET !! Je lidgeld moet wel reeds betaald zijn, anders ben je geen effectief lid en dus niet vezekerd !!

 

HET AANSLUITINGSFORMULIER VIND JE HIER.

 

aansluitingsformulier plumula 19 – 20

 

Lidgeld: hoeveel en waarom?

lidgeld_new

* Nieuwe leden die na Nieuwjaar aansluiten, betalen € 55,- (voor volwassenen niet competitie) of € 45,- (voor jeugdspelers).

Het lidgeld geeft recht op 11 maanden badmintongenot (van augustus t.e.m. juni) met inbegrip van trainingslessen, mogelijkheid om mee te doen aan de interclubcompetitie en een heleboel activiteiten die door de BV of de PBA georganiseerd worden, en een verzekering via de BV. Het lidgeld kan enkel betaald worden via overschrijving op REKENING IBAN : BE75 3200 6674 3851 & BIC : BBRUBEBB . Gelieve steeds in de overschrijvingsmededeling de naam van de speler(s) te vermelden a.u.b.!

Wist je trouwens dat heel wat mutualiteiten een tussenkomst voorzien in het lidgeld van de sportclub? Kijk maar eens na op de website van jouw mutualiteit, of geef ons een seintje en dan geven wij jou een formulier om van deze tussenkomst te kunnen genieten (uiteraard enkel NA betaling van je lidgeld).