Lid worden

Ben je op zoek naar een badmintonclub? Plumula is een club waar zowel recreatieve als competitiespelers welkom zijn, jong en oud. Badminton kan je dan ook op elk niveau spelen: rustig aan met de nadruk op sportieve ontspanning of intensief met als doel je conditie en spelniveau te verbeteren. Onze jongste spelers zijn 5 jaar oud, onze oudste speler is zowaar 77.

September is de ideale maand om te starten, maar je kan ook op een later moment aansluiten. Iedereen mag een tweetal keren vrijblijvend komen proberen vooraleer lid te worden.

Ben je jonger dan 18? Kijk dan hier wanneer onze trainingen plaatsvinden en kom een keertje langs. Tijdens de eerste weken van september is er altijd iemand van het bestuur of de trainers om je wegwijs te maken. Stap je later in, stuur dan best even een mail naar petra_catry@yahoo.com om je komst aan te kondigen.

Nieuw ‘Start to Badminton’

  • 5 Trainingen van 1,5 uur
  • Initiatie spelregels , techniek & badmintonspelletjes
  • Voor jeugdspelers van 6 tot 18 jaar
  • Opstart 1e maandag van september in Breeven Sporthal
  • Prijs : 2 eur per les / Wordt je nadien lid ? Dan krijg je KORTING op je lidgeld !
  • Voor de exacte data mail onze jeugdcoördinator : cindytroubleyn@hotmail.com

Ben je ouder dan 18? Voor beginners hebben we enkele instaplessen of initiatietrainingen voorzien. Deze vinden plaats op 3, 10 en 17 oktober van 20.15 u. tot ongeveer 22.00 u. We geven je dan de beginselen van het badmintonspel mee en je kan kennismaken met de andere spelers. Om zicht te hebben op het aantal deelnemers, stuur je best vooraf een mailtje naar petra_catry@yahoo.com. Passen deze data niet? Kom dan gerust op een andere maandag of donderdag langs. De trainingsuren (vrij spel) vind je hier (interne link naar ‘trainingen’).

Ben je een rolstoelgebruiker? Sinds 2018 verwelkomt Plumula ook rolstoelspelers! Alle info daarover vind je onder de knop ‘Rolstoelbadminton’.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

 
We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

HET AANSLUITINGSFORMULIER VIND JE HIER.

aansluitingsformulier-plumula-22-23

 

Lidgeld: hoeveel en waarom?

lidgeld_2022_2023

* Nieuwe leden die na Nieuwjaar aansluiten, betalen € 55,- (voor volwassenen niet competitie) of € 45,- (voor jeugdspelers).

* Recreant aansluiting vanaf mei betalen enkel de BV bijdrage voor recreant tot einde seizoen van € 18,- 

Het lidgeld geeft recht op 11 maanden badmintongenot (van augustus t.e.m. juni) met inbegrip van trainingslessen, mogelijkheid om mee te doen aan de interclubcompetitie en een heleboel activiteiten die door de BV of de PBA georganiseerd worden, en een verzekering via de BV. Het lidgeld kan enkel betaald worden via overschrijving op REKENING IBAN : BE75 3200 6674 3851 & BIC : BBRUBEBB . Gelieve steeds in de overschrijvingsmededeling de naam van de speler(s) te vermelden a.u.b.!

Wist je trouwens dat heel wat mutualiteiten een tussenkomst voorzien in het lidgeld van de sportclub? Kijk maar eens na op de website van jouw mutualiteit, of geef ons een seintje en dan geven wij jou een formulier om van deze tussenkomst te kunnen genieten (uiteraard enkel NA betaling van je lidgeld).