PBA Jeugdcircuit

Kalender

In volgende link vind je de meest recente kalender van het PBA circuit :

PBA Kalender

Een beetje uitleg ..

Om jeugdbadmintonners kennis te laten maken met badmintonwedstrijden is er het PBA-jeugdcircuit, een reeks van ontmoetingen waar jeugdspelers elkaar op een leuke en ontspannende manier kunnen bekampen. Het jeugdcircuit is de stap tussen badminton op recreatief niveau en jeugdcompetitie.

Het PBA-jeugdcircuit bestaat uit een aantal ontmoetingen en heeft tot doel de eerste drempel te nemen en wedstrijdervaring op te doen. Iedereen bepaalt voor zichzelf per ontmoeting of hij/zij wil deelnemen. Een ontmoeting duurt een kleine 2 uur voor de enkel-poules en als je wenst 1,5 uur voor de dubbel-poules. Vanuit Plumula worden deze ontmoetingen aangeraden onder het motto Fun. Een Plumula richtlijn is dat spelers na 5 maanden training klaar zijn om deel te nemen en te groeien. Overwin de startdrempel en je zal zien dat het leuk is. De spelers worden snel vrienden onder elkaar.

De doelstelling van het circuit is om iedereen zoveel mogelijk ervaring te laten opdoen en zoveel mogelijk badmintonplezier te verschaffen. Vanuit Plumula worden deze ontmoetingen aangeraden onder het motto Fun. Overwin die startdrempel en je zal zien dat het leuk is. De spelers worden dan ook snel vrienden onder elkaar.

Procedure

1. Per ontmoeting word je per e-mail een aankondigingsformulier opgestuurd met de speeldatum, de afsluitingsdatum van de inschrijvingen (ongeveer 2 weken voor de speeldatum), de naam van de sporthal en het adres en nog verdere nuttige gegevens.

2. Ben je geïnteresseerd, stuur dan een e-mail vóór de afsluitingsdatum naar CINDY TROUBLEYN : cindytroubleyn@hotmail.com en meld in welke disciplines je inschrijft – enkel en/of dubbel. In geval van dubbel ook je dubbelpartner of een partner naar keuze (X-partner) vemelden. Het inschrijvingsgeld (3 EUR/discipline) wordt betaald door Plumula tenzij je inschrijft en niet opdaagt. In dit laatste geval dien je het inschrijvingsgeld te storten op de Plumula rekening. Plumula moet de organisator sowieso betalen (ook bij ziekte).

3. Je ontvangt je speeluren van de ontmoeting ongeveer een week op voorhand via e-mail. Zorg dat je altijd op tijd bent !

Hieronder kan u de kalender voor de komende jeugdontmoetingen terugvinden. Enkele data staan nog niet ingevuld, vanaf hierover meer info is wordt dit aangepast.

Mocht u nog vragen hebben, kan u steeds contact opnemen met onze jeugdcoördinator Cindy Troubleyn : cindytroubleyn@hotmail.com / 0479 25 64 29