Nieuwjaarsreceptie/MIX TORNOOI MET WISSELENDE PARTNER 04/01/18

nieuwjaarsdrink_2018

Beste clubleden

We nodigen jullie graag uit op clubtornooitje met nieuwjaarsreceptie op donderdag 4 januari. Zo zetten we het nieuwe jaar goed in!

Vanaf 20.30 u. organiseren we voor alle competitiespelers en recreanten van onze club een tornooitje “mix met wisselende partner“. Het gaat als volgt in zijn werk:

Omdat de meeste spelers een voorkeur hebben om met een bepaald type shuttles te spelen (veren of plastiek) splitsen we het tornooitje “mix met wisselende partner” in 2 groepen op: groep 1 “plastiek” en groep 2 “veren”.

Voor beide groepen gaan we als volgt te werk:

STAP 1: Afhankelijk van het aantal inschrijvingen stellen we VOORAF EEN WILLEKEURIG SCHEMA op waarbij in de 3 eerste wedstrijden (tot 30 punten) ELKE heer telkens met een ANDERE dame speelt .

STAP 2: Als een poule afgerond is, tellen we de INDIVIDUELE punten van elke speler samen.

STAP 3: De dames en heren met de hoogste punten worden in poule 1 geplaatst, de volgende hoogste punten in poule 2 enz. Zo spelen leden met een gelijkaardig niveau in dezelfde eindpoule. De partners in deze nieuwe poules worden opnieuw GELOOT en de koppels spelen de 2 volgende wedstrijden met dezelfde partner voor hun ranking op het tornooitje.

Afhankelijk van het aantal ingeschrevenen kunnen bepaalde personen -die geregeld met beide shuttles spelen- ofwel in groep 1 ofwel in groep 2 worden geplaatst.  Als op 2 januari blijkt dat meer dames dan heren ingeschreven zijn of vice versa, zijn degenen die eerst ingeschreven zijn zeker van een plaats. Of we voorzien een andere creatieve oplossing…

Vanaf +/- 20.30 u. kan je er eentje drinken op je overwinning of uithuilen aan de receptietafel omdat je onderuit gegaan bent 😊. We voorzien zowel drank als hapjes.

Schrijf je dus in tot en met 31 december per mail bij Petra Catry : petra_catry@yahoo.com , vermeld of je met veren of plastiek willen spelen, of dat het niet uitmaakt.

Sportieve groeten

Het bestuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s