Jeugdontmoeting BD Opslag

Beste ouder, beste jeugdspeler

Het nieuwe badmintonseizoen is goed op gang gekomen, de eerste jeugdontmoeting staat al voor de deur! In bijlage kan u de eerste uitnodiging terugvinden, deze gaat door op 6/10/2018.  Gelieve tijdig en enkel in te schrijven per mail voor 21/09/2018 om vergissingen te voorkomen. Inschrijvingsgeld wordt bekostigd door Plumula BC.

PBA BD Opslag 20181006

Welke info heb ik nodig om uw kind in te schrijven?

Voor –en achternaam

Geboortejaar

Welke disciplines er gespeeld worden: ENKEL – DUBBEL – GEMENGD !!Opgepast!! Bij deze jeugdontmoeting BD Opslag wordt er alleen enkelspel gespeeld!!

Hoe ziet zo’n ontmoeting eruit?

Eerst en vooral een sporthal vol met enthousiaste spelertjes die per leeftijdscategorie tegen elkaar wedstrijdjes spelen.  Er kan ingeschreven worden voor het enkelspel maar ook dubbelspel of gemengd. Dubbel of gemengd hangt af van de organiserende club, wordt nooit allebei aangeboden.  Dubbel of gemengd spel kan met een partner uit onze eigen club (binnen dezelfde leeftijdscategorie) of anders kijkt de organisatie waar de jeugdontmoeting doorgaat uit naar een dubbelpartner van een andere club (is niet altijd mogelijk). Bij Minibad-spelers is het verplicht om met een verkorte racket te spelen.

Een week op voorhand krijg ik per mail de aanvangsuren door, die ik op mijn beurt naar u doorspeel. Meestal wordt er individueel gereden, maar in geval van vervoersproblemen mag je het altijd aan mij laten weten en zoek ik een oplossing zodat elk spelertje er tijdig geraakt. Als je aankomt op de ontmoeting moet je eerst uw zoon/dochter aanmelden zodat ze daar weten dat hij/zij aanwezig is en van start kan gaan.  Er wordt in poules gespeeld zodat ze niet (in het slechtste geval) maar voor 1 wedstrijdje moet komen.

Nadat de poules zijn afgewerkt, wordt er een finale gespeeld en krijgen ze allemaal een prijs. Normaal gezien duurt dit ongeveer een halve dag (voormiddag of namiddag).

Mocht het zijn dat er door ziekte of omstandigheden niet kan gespeeld worden, kan je het mij laten weten of rechtstreeks de tornooileider verwittigen.

Ik hoop op jullie talrijke inschrijvingen.

Met vriendelijke groeten

 

Cindy Troubleyn

Heistraat 5

9140 Temse

0479/25.64.29

cindytroubleyn@hotmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s