Dubbeltornooi met wisselende partner : 13 september 2020

Beste leden,
Ons eigen badmintontornooi is geannuleerd, de competitie wordt naar oktober uitgesteld maar dat hoeft niet noodzakelijk alleen slecht nieuws te zijn. Het geeft ons wat ruimte om andere zaken in te plannen, zowel voor recreanten als competitiespelers. Op zondagavond 13 september vanaf 17.30 u. organiseren we graag voor alle leden vanaf 15 jaar een ‘dubbeltornooi met wisselende partner‘!
Het principe is hetzelfde als het mixtornooi met wisselende partner dat we steeds na Nieuwjaar organiseren. Alleen is het nu een heren- en dames dubbeltornooi én worden spelers van alle niveaus gemengd. Recreanten, competitiespelers en jeugd vanaf 15 jaar spelen dus met en tegen elkaar. Dames en heren spelen wel in gescheiden poules.

Je schrijft je individueel in via de link die jullie gekregen hebben via mail en dit voor donderdagavond 10 september. Vervolgens gaat Koen aan het werk en stelt een tornooitje op waarbij je telkens met een andere partner een wedstrijd speelt. We ronden af rond 20.00 u. We proberen alles zo corona proof mogelijk te organiseren, vandaar helaas geen catering 🤔. De hongerigen onder jullie brengen dus best hun eigen bokes mee. We huren de ganse sporthal af zodat we de maximale ruimte ter beschikking hebben.
Heb je twijfels of je ‘goed’ genoeg bent om mee te doen aan dit tornooi ? Niet nodig, het doel van deze activiteit is elkaar beter leren kennen en er een avond met veel spelplezier van te maken. Winnen of verliezen is bijzaak. Snel inschrijven is dus de boodschap!

Met sportieve groeten
Het bestuur en medewerkers

image.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s