Lid worden

Ben je op zoek naar een badmintonclub? Plumula is een club waar zowel recreatieve als competitiespelers welkom zijn, jong en oud. Badminton kan je dan ook op elk niveau spelen: rustig aan met de nadruk op sportieve ontspanning of  intensief met als doel je conditie en spelniveau te verbeteren. Onze jongste spelers zijn 6 jaar oud, onze oudste speler is zowaar 75.

September is een goed moment om te starten! Iedereen mag een tweetal keren vrijblijvend en gratis komen proberen vooraleer lid te worden. Leden mogen 2 keer per week komen badmintonnen tot eind augustus.

Ben je jonger dan 18? Kijk dan hier wanneer onze trainingen plaatsvinden  en kom een keertje langs. Tijdens de eerste weken van september is er altijd iemand van het bestuur of de trainers om je wegwijs te maken. Stap je later in, stuur dan best even een mail naar petra_catry@yahoo.com om je komst aan te kondigen.  

Nieuw ‘Start to Badminton’

  • 5 Trainingen van 1,5 uur
  • Initiatie spelregels , techniek & badmintonspelletjes
  • Voor jeugdspelers van 6 tot 18 jaar
  • Opstart 1e maandag van september in Breeven Sporthal
  • Prijs : 2 eur per les / Wordt je nadien lid ? Dan krijg je KORTING op je lidgeld !
  • Voor de exacte data mail onze jeugdcoördinator : cindytroubleyn@hotmail.com

Ben je ouder dan 18? Voor beginners hebben we enkele instaplessen of initiatietrainingen voorzien. Deze vinden plaats in september, maar bij voldoende vraag kunnen ze ook in januari ingericht worden. We geven je dan de beginselen van het badmintonspel mee en je kan kennismaken met de andere spelers. Om zicht te hebben op het aantal deelnemers, stuur je best vooraf een mailtje naar petra_catry@yahoo.com. De trainingsuren (vrij spel) vind je hier (interne link naar ‘trainingen’). 

Ben je een rolstoelgebruiker? Sinds 2018 verwelkomt Plumula ook rolstoelspelers! Alle info daarover vind je onder de knop Rolstoelbadminton’

Informatie over het lidgeld en het aansluitingsformulier vind je bij ‘lid worden’ .  

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s