Plumula viert 40 jarig bestaan: BBQ voor leden, oud-leden en familie – 15/05/2022

Op 4 oktober 2021 bestond Plumula BC exact 40 jaar! Sommigen van jullie waren er toen bij om een lekker stuk taart te eten en nog een keertje een badmintonmatch te spelen zoals vroeger! Het was een gezellige bende waar iedereen van genoten heeft.

Op 15 mei gaan we nog een stapje verder: dan organiseren we een heuse BBQ voor leden én oud-leden met hun gezin. We stuurden deze uitnodiging naar iedereen die nog in ons adressenbestand zit, maar nodig gerust al je badmintonvrienden die je nog kent uit. Het is de ideale gelegenheid om elkaar nog eens terug te zien en bij te praten. Met mooi weer zitten we buiten op de grasterreinen aan de Spartachalet. Voor jong en oud is er randanimatie voorzien: een springkasteel, oude volksspelen, airbadminton, …

We hopen jullie allen terug te zien op 15 mei. Inschrijven doe je voor 20 april bij cindytroubleyn@hotmail.com.

Het bestuur

Graag tot dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s